Sunday 11 July 2010

Bιβλίο Ευχών Βάπτισης

Χάθηκα λίγο, μάλλον πολύ,ο χρόνος μου τον τελευταίο ενάμιση μήνα ήταν πολύ πιεσμένος και περιορισμένος!Τώρα είμαι διακοπές με την οικογένεια μου από τiς 28 Ιούνη μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Τον μήνα που μας πέρασε έκανα αρκετά πραγματάκια όπως το παραπάνω ευχολόγιο και το προσκλητήριο (παιδικό φορμάκι)που βλέπετε στην εσωτερική πλευρά του εξωφύλλου.
Ήταν μια υπέροχη βάπτιση που τελέσθηκε στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγ.Γεωργίου στην Εκάλη.Το θέμα του στολισμού της βάπτισης ήταν Πεταλούδες και τα χρώματα :φούξια-λαχανί-μοβ-ροζ.
Εύχομαι στην μικρή Ελισσάβετ υγεία ,τύχη ,και να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη! Στους γονείς της Παναγιώτη και Μαρδή,εύχομαι να την χαίρονται,και να την δουν όπως επιθυμούν!!
Τους ευχαριστώ επίσης που με εμπιστευτηκαν για την κατασκευή των προσκλητηρίων και του ευχολογίου!!
Θα τα πούμε πάλι μέσα στον Αύγουστο,όταν επιστρέψω από της διακοπές,καλά να περνάτε!!

6 comments:

  1. Πω πω τι όμορφο που είναι!!!!!!Πολύ κοριτσίστικο και ρομαντικό!!!!!Καταπληκτικό.....

    ReplyDelete
  2. Μπράβο, Γιώτα μου, δεν έχω λόγια... είναι πολύ στυλάτο, λιτό, χωρίς περιττά πράγματα! Μπραβο σου!! Είσαι πάρα πολύ καλή στα ευχολόγια...θα ήθελα όμως να σε δω και στο κλασικό scrapbooking!

    ReplyDelete
  3. Καταπληκτικό άλμπουμ έφτιαξες Γιωτούλα μου!! Λιτό κομψό πανέμορφο!! Εύχομαι να τους ζήσει η μικρή μπουμπού και σε εσένα Γιώτα μου ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!

    ReplyDelete
  4. Καλές διακοπές!! Όταν γυρίσεις με το καλό, πέρνα από το blog μου, ένα βραβείο σε περιμένει...

    ReplyDelete
  5. Hi There!! Thank you so much for visiting and following mi blog! I really appreciate it, Your work is really beautiful!!
    Have a great day!
    Lidia

    ReplyDelete
  6. Καταπληκτική δουλειά !!!πολύ όμορφο και ξεχωριστό το βιβλίο ευχών !

    ReplyDelete

Back 2 school!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...